HealthQuest is zo gebouwd dat de applicatie voor zowel de gebruiker als voor de professional interessant is. Binnen HealthQuest kunt u uw cliënten toevoegen als “vriend” zodat u direct contact met uw cliënt kunt hebben. Maar HealthQuest heeft ook een Beheerspaneel waarmee u van afstand zicht kan hebben op de voortgang van meerdere cliënten tegelijk. Als laatste is het ook mogelijk dat u zelf Quests samen stelt voor uw cliënten zodat zij de persoonlijke zorg krijgen die zij nodig hebben.

Binnen HealthQuest
Binnen HealthQuest kunt u uw cliënten toevoegen als vriend, en hen via deze manier motiveren door met hen te chatten, hun voortgang te “liken” of juist te reageren op hun voortgang. Ook kunt u ervoor kiezen om samen een Quest te starten. Via de HealthQuest app kunt u dus gemakkelijk en snel contact hebben met uw cliënt van afstand. Uw cliënten kunnen u via HealthQuest ook relevante vragen stellen over problemen die zij ervaren. Op uw tijd kunt u deze vragen beantwoorden zodat u goede zorg kunt leveren waardoor uw cliënten.

Als u het niet ziet zitten om “vrienden” te worden met uw cliënten, dan kunt u ook kiezen voor het HealthQuest Beheerderspaneel.

HealthQuest Beheerderspaneel
HealthQuest heeft een Beheerderspaneel waar u uw cliënten kunt toevoegen en volgen. Via dit paneel kunt u uw cliënten van afstand volgen en inzien hoe het hun vergaat. Zo kunt u zien welke Quests uw cliënten uitvoeren, maar ook hoe goed zij deze Quests uitvoeren. De foto hieronder geeft weer hoe de voortgang van een cliënt eruit zou kunnen zien vanuit het online Beheerderspaneel.

Als u meer controle wilt hebben over de inhoud van HealthQuest zelf, dan kunt er ook voor kiezen om HealthQuest zelf samen te stellen.

Voortgang van de Quest “10.000 stappen” gezien vanuit het Beheerderspaneel

HealthQuest zelf samenstellen
Het kan zijn dat u vindt dat uw cliënten speciale en gepersonaliseerde Quests nodig hebben. Daarom begrijpen wij het als u de Quests van HealthQuest zelf samen wilt stellen. Zo kunt u binnen HealthQuest de opdrachten veranderen, en kunt u de persoonlijke doelen naar boven of naar beneden aanpassen. Voor deze optie kunt u ook speciale toegang krijgen.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van HealthQuest als professional? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier!