HealthQuest is een app die heel zorgvuldig gebouwd is door wetenschappers, app-ontwikkelaars, en programmeurs.HealthQuest is zo ontwikkeld dat hij leuk is voor iedereen die iets met zijn gezondheid wil doen. Dus ook voor jou!

Quests
HealthQuest draait om de “Quests” die je gaat doen. Je krijgt een persoonlijke quest die je gaat uitvoeren voor een korte periode. De quests kunnen zowel over voeding als over beweging gaan. Bij elke Quest krijg je achtergrond informatie, zodat je weet waarom je de Quest eigenlijk zult doen.

 

 

 

 

 

 

 

Historie
U kunt uw afgeronde Quests in uw historie bekijken. Hier kunt u alle Quests bekijken die u ooit heeft voltooid! Zo kunt u trots kijken wat u allemaal heeft bereikt sinds dat u HealthQuest heeft gedownload. Ook kunt u de historie van vrienden gaan bekijken!

Mijn vrienden
U kunt ook vrienden toevoegen in HealthQuest! Door in het hoofdmenu te klikken op de drie streepjes links bovenin het scherm kunt u naar het hoofdmenu gaan. Hier kunt u onder andere uw vrienden vinden. Door op het Loepje rechts bovenin te klikken kunt u zoeken naar uw vrienden. Vul een naam in van iemand die u kent, en voeg deze toe als vriend. Als jullie elkaar accepteren als vrienden, kunnen jullie vervolgens chatten met elkaar binnen de HealthQuest-app. Ook kun je bij elkaar in de Historie kijken, kun je Likes geven, en kun je reageren op elkaar. Zo kun je elkaar goed motiveren!

Help
Als u er niet uitkomt binnen de HealthQuest-app kunt op “Help” klikken. Hier worden de details van de applicatie nog eens uitgelegd.